Bedrijfseconomisch advies

Bedrijfseconomisch advies

Het belang van financiële en fiscale begeleiding is onmisbaar voor de bedrijfsvoering, ongeacht de levensfase waarin een onderneming zich bevindt. Administratiekantoor Kerim staat daarom klaar voor alle type ondernemers en bedrijven, zo ook voor u. Door een brede kennis van het bedrijf en frequent persoonlijk contact, ontstaat na verloop van tijd een waardevolle vertrouwensrelatie tussen u en ons. Administratiekantoor Kerim groeit uit tot uw partner inzake welvaart en welzijn.


Adviseur in zaken

Administratiekantoor Kerim ondersteunt startende en bestaande ondernemers onder meer met een deskundig advies tijdens het opstellen van een bedrijfsplan, het selecteren van de juiste financiering en het kiezen van de juiste bedrijfsvorm. Ook na de start worden ondernemers en bedrijven adequaat begeleid. Door het opstellen van budgetten, tussentijdse rapportages en prognoses wordt bijgedragen tot een succesvolle bedrijfsvoering. Het stelt u in staat ieder kwartaal kritisch de bedrijfsresultaten te analyseren. Gebreken kunnen worden gesignaleerd en verholpen, zodat u achteraf niet met onaangename verrassingen komt te staan. Op het moment dat u ten slotte voor de keuze staat om uw bedrijf af te stoten, helpt Administratiekantoor Kerim u graag om een weloverwogen beslissing te nemen door de beschikbare opties in kaart te brengen.


Juridisch en sociaaleconomisch advies

Het advies dat wij verlenen houdt niet op met het bewerken en controleren van de administratie. Klanten hebben namelijk ook te maken met een complex aan juridische, economische en sociale aspecten, die nauw met elkaar verweven zijn. U kunt bij Administratiekantoor Kerim juridisch advies krijgen over onderwerpen als arbeidsrecht, contracten, leverings- en betalingsvoorwaarden, huur- en pachtzaken, vestigingswetgeving en schadeclaims. Een greep uit de mogelijke sociaal-economische vraagstukken zijn bedrijfsverplaatsing, -overdracht en –beëindiging, vergunningen en testamentaire- en relatiezaken. Deze opsomming is slechts een greep uit de adviesdiensten die wij voor u kunnen beheren.