Vernieuwde website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website!

Het afgelopen half jaar zijn we bezig geweest om onze indentiteit opnieuw vorm te geven. Daarbij hoort naast het nieuwe logo en huisstijl ook een vernieuwde website. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook het gebruiksgemak is op de schop gegaan. We nemen je mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jou mening!

Waarom een nieuwe website?

De oude website van Administratiekantoor Kerim was gebouwd in een tijdperk waarin mobile content een minder prominente rol had. Een grondige verbouwing was hard nodig. De site moest beter, moderner en eindelijk écht responsive worden. Ook willen we meer informatie delen met onze klanten en andere geïnteresseerden. Hiervoor hebben we de sectie nieuws in het leven geroepen. Deze nieuwsberichten kunnen op alle grote social media platforms gedeeld worden, zodat ook uw vrienden en collega’s ervan kunnen profiteren.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Accountancy

Uw administratie is bij ons in goede handen. De cijfers worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en voorzien van een passend advies.

Fiscale dienstverlening

Laat u verrassen door de meerwaarde van de fiscaal adviseurs van administratiekantoor Kerim.

Loonadministratie

Bent u op zoek naar een juiste en correcte verwerking of ondersteuning van uw loonadministratie? Administratiekantoor Kerim kan u hierbij van dienst zijn.

Bedrijfseconomisch advies

Het voldoen aan wettelijke financiële en fiscale verplichtingen is niet het eindpunt. Wij zien dit juist als een belangrijk uitgangspunt van onze adviserende rol.

Particulieren dienstverlening

Naast ondernemers helpen wij ook particulieren om de administratieve last te verminderen.

Overige diensten

Vanwege de klantgerichte benadering is de dienstverlening geen vastomlijnd geheel bij administratiekantoor Kerim.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.