Contact

Meer weten over onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat Administratiekantoor Kerim u te bieden heeft? neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij antwoorden (bijna) altijd binnen één werkdag. Heeft u liever rechtstreeks contact? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)165 530 711.

Accountancy

Uw administratie is bij ons in goede handen. De cijfers worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en voorzien van een passend advies.

Fiscale dienstverlening

Laat u verrassen door de meerwaarde van de fiscaal adviseurs van administratiekantoor Kerim.

Loonadministratie

Bent u op zoek naar een juiste en correcte verwerking of ondersteuning van uw loonadministratie? Administratiekantoor Kerim kan u hierbij van dienst zijn.

Bedrijfseconomisch advies

Het voldoen aan wettelijke financiële en fiscale verplichtingen is niet het eindpunt. Wij zien dit juist als een belangrijk uitgangspunt van onze adviserende rol.

Particulieren dienstverlening

Naast ondernemers helpen wij ook particulieren om de administratieve last te verminderen.

Overige diensten

Vanwege de klantgerichte benadering is de dienstverlening geen vastomlijnd geheel bij administratiekantoor Kerim.

Gecertificeerd Informer adviseur

InformerOnline is een innovatief boekhoudprogramma gericht op ondernemers die zelf willen boekhouden. Bent u op zoek naar een financieel expert die u bij kan staan bij de boekhouding? Dan bent u bij Administratiekantoor Kerim aan het juiste adres.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.