Overige diensten

Advies en ondersteuning bij al uw fiscale vraagstukken

Dat er zaken niet expliciet naar voren zijn gekomen in de andere vijf pijlers van onze dienstverlening, betekent niet dat Administratiekantoor Kerim die werkzaamheden niet voor u kan of wil verzorgen. Integendeel zelfs. Om de klantgerichte benadering op een juiste manier te praktiseren, staan wij u graag bij wanneer er zich een ander vraagstuk voordoet. Wilt u bezwaar maken tegen de woz-beschikking die u ontvangen heeft? Bent u benieuwd naar de mogelijkheid van een subsidieaanvraag? Zijn er op een ander gebied onduidelijkheden aan uw zijde ontstaan? Neem gerust contact op met uw contactpersoon bij Administratiekantoor Kerim.

Overige diensten

Accountancy

Uw administratie is bij ons in goede handen. De cijfers worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en voorzien van een passend advies.

Fiscale dienstverlening

Laat u verrassen door de meerwaarde van de fiscaal adviseurs van administratiekantoor Kerim.

Loonadministratie

Bent u op zoek naar een juiste en correcte verwerking of ondersteuning van uw loonadministratie? Administratiekantoor Kerim kan u hierbij van dienst zijn.

Bedrijfseconomisch advies

Het voldoen aan wettelijke financiële en fiscale verplichtingen is niet het eindpunt. Wij zien dit juist als een belangrijk uitgangspunt van onze adviserende rol.

Overige diensten

Vanwege de klantgerichte benadering is de dienstverlening geen vastomlijnd geheel bij administratiekantoor Kerim.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.