Fiscale dienstverlening

Advies en ondersteuning bij al uw fiscale vraagstukken

Fiscale wet-en regelgeving verandert continu. Wij begrijpen dat u onvoldoende tijd en kennis heeft om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Administratiekantoor Kerim volgt alle ontwikkelingen op de voet. Wij weten exact hoe de regels geïnterpreteerd en toegepast moeten worden. Hierbij kijken wij natuurlijk naar uw specifieke situatie voor het beste fiscale resultaat.

BTW-advies

De BTW-regels roepen voor veel bedrijven vragen op. Administratiekantoor Kerim is uw partner voor advies over alle aspecten van BTW. Of het nu gaat om internationale handelstransacties, met BTW belaste (ver)huur van onroerende zaken of ketenaansprakelijkheid. Wij bieden duidelijke oplossingen en geven helder advies. Voorkom naheffingen en boetes, neem vandaag nog contact met ons op.

Loonbelasting
Iedere ondernemer met personeel heeft te maken met loonbelasting en loonheffing. De wet- en regelgeving op dit gebied wordt steeds complexer. Het inhuren van flexwerkers en het uitbesteden van werk aan ZZP’ers brengen nog eens extra risico’s met zich mee. Bij Administratiekantoor Kerim kunnen we met alle vraagstukken op het gebied van loonbelasting en loonheffing helpen.
Auto van de zaak

Bij een auto van de zaak heeft u als ondernemer te maken met motorrijtuigenbelasting, BPM en bijtelling. Is het slimmer om privé of zakelijk te rijden en wat zijn de spelregels? Welke situatie fiscaal het meest voordelig is, is afhankelijk van meerdere factoren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Overige diensten

Accountancy

Uw administratie is bij ons in goede handen. De cijfers worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en voorzien van een passend advies.

Loonadministratie

Bent u op zoek naar een juiste en correcte verwerking of ondersteuning van uw loonadministratie? Administratiekantoor Kerim kan u hierbij van dienst zijn.

Bedrijfseconomisch advies

Het voldoen aan wettelijke financiële en fiscale verplichtingen is niet het eindpunt. Wij zien dit juist als een belangrijk uitgangspunt van onze adviserende rol.

Particulieren dienstverlening

Naast ondernemers helpen wij ook particulieren om de administratieve last te verminderen.

Overige diensten

Vanwege de klantgerichte benadering is de dienstverlening geen vastomlijnd geheel bij administratiekantoor Kerim.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.