Particulieren dienstverlening

Advies en ondersteuning bij al uw fiscale vraagstukken

Toeslagen

Administratiekantoor Kerim verzorgt de aanvraag van diverse toeslagen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag
  • Kinderopvangtoeslag
Inkomstenbelasting

Voor de aangifte van uw inkomstenbelasting voeren wij altijd een persoonlijk gesprek. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij uw thuis. In dit gesprek schetsen we uw situatie om zo een juiste aangifte te kunnen verzorgen. Mocht u de aangifte van uw inkomstenbelasting zelf hebben ingevuld, kunnen wij deze voor u controleren en zonodig aanpassen.

Bezwaar

Bent u het niet eens met een aanslag die u heeft ontvangen? Laat dan uw bezwaarschrift schrijven door Administratiekantoor Kerim.

Overige diensten

Àccountancy

Uw administratie is bij ons in goede handen. De cijfers worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en voorzien van een passend advies.

Fiscale dienstverlening

Laat u verrassen door de meerwaarde van de fiscaal adviseurs van administratiekantoor Kerim.

Loonadministratie

Bent u op zoek naar een juiste en correcte verwerking of ondersteuning van uw loonadministratie? Administratiekantoor Kerim kan u hierbij van dienst zijn.

Bedrijfseconomisch advies

Het voldoen aan wettelijke financiële en fiscale verplichtingen is niet het eindpunt. Wij zien dit juist als een belangrijk uitgangspunt van onze adviserende rol.

Overige diensten

Vanwege de klantgerichte benadering is de dienstverlening geen vastomlijnd geheel bij administratiekantoor Kerim.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.