Accountancy

Advies en ondersteuning bij al uw fiscale vraagstukken

U kunt bij Administratiekantoor Kerim terecht voor een onafhankelijke controle van uw administratie. Ook als u de boekhouding en het opstellen van de jaarrekening in eigen beheer uitvoert. Na een intensieve toetsing worden de cijfers besproken en krijgt u een weloverwogen advies. Het financieel rapport dat uiteindelijk afgeleverd wordt is op verschillende manieren van waarde voor u. Ten eerste geeft het u een actueel inzicht in de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf. Verder hechten diverse instanties, om uiteenlopende redenen, veel waarde aan een dergelijke accountantscontrole. Deze controle kunnen wij voor uw onderneming uitvoeren. Dit is voor u de garantie van onze deskundigheid.

Naast de reguliere accountantscontrole is het tevens mogelijk om u te voorzien van een accountantsverklaring. Deze verklaring kan vereist zijn wanneer u bijvoorbeeld een krediet- of subsidieaanvraag doet bij een financiële instelling.

Overige diensten

Fiscale dienstverlening

Laat u verrassen door de meerwaarde van de fiscaal adviseurs van administratiekantoor Kerim.

Loonadministratie

Bent u op zoek naar een juiste en correcte verwerking of ondersteuning van uw loonadministratie? Administratiekantoor Kerim kan u hierbij van dienst zijn.

Bedrijfseconomisch advies

Het voldoen aan wettelijke financiële en fiscale verplichtingen is niet het eindpunt. Wij zien dit juist als een belangrijk uitgangspunt van onze adviserende rol.

Particulieren dienstverlening

Naast ondernemers helpen wij ook particulieren om de administratieve last te verminderen.

Overige diensten

Vanwege de klantgerichte benadering is de dienstverlening geen vastomlijnd geheel bij administratiekantoor Kerim.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.