Diensten

Wij staan voor u klaar

Administratiekantoor Kerim maakt uw administratie toegankelijk en betaalbaar. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw bedrijf én de markt waarin u actief bent. Zo kunnen wij u op financieel gebied geheel ontzorgen en kunt u zich weer focussen op ondernemen.

Accountancy

Uw administratie is bij ons in goede handen. De cijfers worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en voorzien van een passend advies.

Fiscale dienstverlening

Laat u verrassen door de meerwaarde van de fiscaal adviseurs van administratiekantoor Kerim.

Loonadministratie

Bent u op zoek naar een juiste en correcte verwerking of ondersteuning van uw loonadministratie? Administratiekantoor Kerim kan u hierbij van dienst zijn.

Bedrijfseconomisch advies

Het voldoen aan wettelijke financiële en fiscale verplichtingen is niet het eindpunt. Wij zien dit juist als een belangrijk uitgangspunt van onze adviserende rol.

Particulieren dienstverlening

Naast ondernemers helpen wij ook particulieren om de administratieve last te verminderen.

Overige diensten

Vanwege de klantgerichte benadering is de dienstverlening geen vastomlijnd geheel bij administratiekantoor Kerim.

Gedeeltelijke lockdown

Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich te verspreiden. Om corona onder controle te krijgen,is ingrijpen noodzakelijk. Per 14 oktober 22.00 uur gelden

Algemeen

Vernieuwde website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Het afgelopen half jaar zijn we bezig geweest om onze indentiteit opnieuw vorm te geven. Daarbij

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.